Apostle (2018)

Den här skitfilmen är inte värd mer än några rader. Apostle handlar om en bror åker till en enslig ö för att rädda sin syster hålls fången där av en religiös sekt. Jag gillar inte skådisen som spelar brodern. Han överdriver sitt samanbitna spel så till den grad att det bara blir krystat. Det förekommer några fina utomhusmiljöer men i övrigt känns det tv-studioaktigt. Nej, nej, nej, det här är en skitfilm. Bara skit för skits skull. Manuset är helt ologiskt. Folk agerar galet. I enstaka scener mellan skådisar kan det glimta till och bli aningen nyanserat men annars är det bara äckligt. Nej, se The Apostle med Robban Duvall istället.

betyg_helbetyg_helbetyg_helbetyg_helbetyg_tomsep

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: