The Happening (2008)

"I'm so sorry. We didn't mean it."

”I’m so sorry. We didn’t mean it.”

Ibland går allt fel. The Happening är ett sånt exempel. M. Night Shamalamadingdong har kokat ihop en skrattretande historia om en natur som slår tillbaka mot människan. Inledning är ändå hyfsad och det finns vissa skrämmande scener (t ex en som involverar fallande arbetare på en byggarbetsplats). Efter ett tag urartar dock allt. Marky Mark pratar på fullt allvar med en plastplanta och ber om ursäkt å människans räkning. Zooey Deschanel är felcastad. IMDb tycker detta är science fiction. Det är det inte. Efter The Happening bjöd M. Night på The Last Airbender och After Earth. Ibland går allt fel fler gånger…

betyg_hel betyg_tom betyg_tom betyg_tom betyg_tom

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

12 Responses to The Happening (2008)

 1. Sofia says:

  Jag känner mig ändå rätt förlåtande mot Shyamalan, men den här är verkligen inte bra. Intressant att notera är dock att många nämner just byggställningsscenen som jag själv också gillade. Men en bra scen does not a movie make…

  • Jojjenito says:

   Jag är faktiskt också ganska förlåtande mot den gode M. Tycker t ex The Lady in the Water blir lite väl hånad. Men The Happening… NEEEEEEJ. Började dock lovande. Men sen. När Marky Mark pratar med plantan… ja du.

 2. Henke says:

  Nej, Dingdong har tappat all trovärdighet. Passar på denna.

 3. Fiffi says:

  En etta? Och Marky Mark? OCH Shamalan?
  Den här åker direkt upp på måste-se-listan!

 4. Pingback: THE HAPPENING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: