Shinypodden Special: 2023 års bästa filmer – del 1

Barbenheimer var väl förra årets filmfenomen. Frågan är om Shinypodden uppskattar denna duo filmer lika mycket som biopubliken gjorde?

Jag är med i Shinypodden (yay!) där jag tillsammans med värden Henke och gästerna Carl och Niklas pratar om filmåret 2023! Vi listar vi våra tio favoriter från året. I det första avsnittet handlar det om filmer som inte var med på så många listor, uteliggarna, the outliers. Kanske lite udda filmer som bara en av oss hade med på sin lista. Upplagt för att få trevliga filmtips med andra ord.

Del två kommer om en vecka och då kommer vi in på de verkliga toppfilmerna inklusive våra topp-3-filmer. Hos Shinypodden kan du lyssna på det första avsnittet men det går givetvis även att hitta på iTunes och Spotify eller så dyker det upp i feeden i din podcastspelare om du prenumererar på Shinypodden.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

4 Responses to Shinypodden Special: 2023 års bästa filmer – del 1

  1. Sofia says:

    Jättekul att du kunde vara Barbies Ken när det kom till listmakandet. Jag skulle kanske kunna tänka mig att ha med den också på en 2024-lista, den var underhållande helt enkelt. Mer tveksam till Dead Reckoning som listvärdig, men visst var den också en helt ok actionrökare. Och absolut, visst finns det en klar kvalitetsskillnad i relation till Fast X

  2. Henke says:

    Härligt att vi kunde förlänga traditionen! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.