Shinypodden Special: 2023 års bästa filmer – del 2

Barbenheimer var väl förra årets filmfenomen. Frågan är om Shinypodden uppskattar denna duo filmer lika mycket som biopubliken gjorde? Voff!

Jag är med i Shinypodden (yay!) där jag tillsammans med värden Henke och gästerna Carl och Niklas pratar om filmåret 2023! I det första avsnittet handlade det om the outliers, dvs filmer som bara fanns med på en av våra listor. Nu har vi kommit till konsensusvalen, dvs filmer som förekommer på två eller flera listor, inklusive våra topp-3. Dessutom utser vi årets film enligt Shinypodden. Vilken kan det bli?

Hos Shinypodden kan du lyssna på avsnittet men det går givetvis även att hitta på iTunes och Spotify eller så dyker det upp i feeden i din podcastspelare om du prenumererar på Shinypodden.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

4 Responses to Shinypodden Special: 2023 års bästa filmer – del 2

  1. Sofia says:

    Din matfilm låter snarlik Råttatouille 🙂 Men överraskande att bara du och Nicklas slog ett slag för Poor Things!

    • Jojjenito says:

      Mm, skillnaden jämfört med Ratatouille var kanske att den där gourmet-snubben även själv var en rackare på att laga mat (till sin kock).

      Ja, överraskande med Poor Things specifikt och överraskande överlag att vi inte hade en enda trippel (och än mindre nån fyrklöver).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.