Shinypodden Special: 2021 års bästa filmer – del 1

Glada miner och kärlekstecken från folket bakom CODA! Men kom Oscarsvinnaren med på några av våra listor?

Jag är med i Shinypodden (yay!) där jag tillsammans med värden Henke och gästerna Carl och Niklas pratar om filmåret 2021! Vi går igenom 2021 (det andra året som försvann) som filmår (bu eller bä?) och framförallt listar vi våra tio favoriter från året. I det första avsnittet handlar det om filmer som inte var med på så många listor, uteliggarna, the outliers. Kanske lite udda filmer som bara en av oss hade med på sin lista. Upplagt för att få trevliga filmtips med andra ord.

Del två kommer om några dagar och då kommer vi in på de verkliga toppfilmerna inklusive våra topp-3-filmer. Hos Shinypodden kan du lyssna på det första avsnittet men det går givetvis även att hitta på iTunes och Spotify eller så dyker det upp i feeden i din podcastspelare om du prenumererar på Shinypodden.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

4 Responses to Shinypodden Special: 2021 års bästa filmer – del 1

 1. Henke says:

  Vad kul! De poddarna ska jag lyssna på! 🙂

 2. Sofia says:

  Tack för trevligt samtal som vanligt i dessa avsnitt. Kul att du tog med Matrix, även om det är med förbehållet att det fortfarande är många tittar som saknas (men att Carl inte sett Blodets tron — shocker!! Bra att du fick in ett tips där, den är utan tvekan överlägsen denna senaste version av Macbeth)

  • Jojjenito says:

   Kul att det var trevligt att lyssna på, och det var kul att spela in. The Matrix 4 var självklar på listan. En hel del nostalgi förstås. Shocker! Men jag vet inte vad som är värst, att Carl inte sett Blodets tron eller att han sågar The Matrix 4. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: