Nätrullarna – Nightmare Alley

Nätrullarna är tillbaka lagom till att restriktionerna försvinner! I det fjärde avsnittet är vi hyperaktuella då vi pratar om Guillermo del Toros senaste och alldeles precis Oscarsnominerade (!) film (noir?) Nightmare Alley.

Vi går även igenom vad som är värt att se bland alla Stephen King-filmatiseringar som finns och det blir också ett tips om en tennisfilm.

Podden hittas på Spotify (nej, vi kommer inte lämna Spotify) eller i din vanliga poddspelare.

Vi finns på Instagram, Facebook och har även en e-postadress: natrullarna@gmail.com om du vill komma med feedback den vägen.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

2 Responses to Nätrullarna – Nightmare Alley

 1. Sofia says:

  Jag kan hålla med om att det kändes som om Smith tog i lite väl mycket i försöken att gestalta pappa Williams. Samtidigt känns filmen extremt problematisk iom att den skönmålar så pass mycket. Kanske förståeligt när de egna döttrarna står bakom men man kan ju inte låta bli att undra om deras historia kommer att ändras när de fått ännu några fler års distans till den

  • Jojjenito says:

   Ja, jag fick Oscarfiske-vibbar av Smith. Han var inte dålig men…

   Och, ja, iom att man (läs: jag) kände till en del om pappa Williams beteende ”mot” sin familj så får man en lite bitter eftersmak. Jag brukar ha ganska lätt för att bortse från sånt här i vanliga fall men här grumlade det till det en del, speciellt när man får se bilderna på de verkliga personerna under eftertexterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: