Fast & Furious-filmerna via filmtjänster på nätet

ff_onlineSom en sista del av mitt The Fast and the Furious-tema ska jag nu redovisa hur projektet i projektet med att hitta filmerna via filmtjänster gick. Jag har helt slutat köpa dvd/bluray-skivor. Jag ser all film jag ser hemma i soffan via nätet på de olika tjänster som finns att tillgå. Det händer ibland (mer och mer sällan) att jag spelar in en tv-sändning av en film. Hur skulle det då gå med de fem första The Fast and the Furious-filmerna? Vilka tjänster skulle rycka ut till min hjälp? Här är resultatet. Jag redovisar bara den tjänst som jag använde för att titta på filmen. Det är möjligt, och troligt, att den även fanns på ytterligare nån eller några tjänster. Klicka på filmtitlarna för att komma till mina recensioner.

The Fast and the FuriousHeadwebheadweb

2 Fast 2 Furious – Fanns inte på nån tjänst

The Fast and the Furious: Tokyo DriftSF Anytimesfanytime (inte längre tillgänglig)

Fast & Furious –  Fanns inte på nån tjänst

Fast FiveFilmnetfilmnet

Furious 6 – Sågs på bio!

Furious 7 – Sågs på bio!

Därmed återgår bloggen till (mer) normal verksamhet. På onsdag kommer bl a en recension av den senaste filmspanarfilmen Elysium.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

2 Responses to Fast & Furious-filmerna via filmtjänster på nätet

 1. Henke says:

  Kul projekt. det är något speciellt att behandla en serie istället för enstaka filmer. Nu är jag ingen expert på just denna serie, men kul projekt i vilket fall!

  PS, betyder det att du inte såg andra och fjärde filmen…??

  • Jojjenito says:

   Ja, det var lite spännande att se vad som fanns tillgängligt online och dessutom var den kul att se en serie filmer på det här sättet. Det ger ungefär samma familjära känsla som när man ser en tv-serie.

   Öh, ditt PS, eftersom jag räknar med att du har följt temat 😉 så undrar jag om det är en retorisk fråga med glimten i ögat eller allvarligt menad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: