Kommande tema på Jojjenito: P-Funk Friday

Här kommer en liten teaser av ett kommande tema här på bloggen. Ett tema som handlar om musik. Dessutom är det ett test av funktionen att posta en YouTube-video i ett inlägg. Just detta ska tydligen ska krångla just nu på WordPress. Och krångla gjorde det men efter en del mickel fick jag till det till slut. 🙂 Hoppas jag. Meddela gärna om ni ser videon inbäddad i inlägget ok.

Om Jojjenito
And all that is good is nasty

6 Responses to Kommande tema på Jojjenito: P-Funk Friday

 1. Japp, det syns och går att ”lyssna” på 😉

 2. Sofia says:

  Ohh, musikutbildning. Man tackar!

  • Jojjenito says:

   Haha, ja vi får se vad det blir av det. Inte många brukar fatta vad jag snackar om när jag säger att Parliament-Funkadelic är mina favoriter inom musik.Tänkte helt enkelt köra historien om P-Funk blandat med mina egna tankar kring det hela.

 3. filmitch says:

  Ser jag fram emot 🙂 Mer musik åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: